Loading...

Wintertrex

WinterTrex behoort tot de grootste aanbieders van wintersportreizen in Europa. Meer dan 100.000 wintersporters gaan elk jaar met WinterTrex op vakantie.

Bekijk het aanbod

Over Wintertrex

WinterTrex biedt skireizen incl. skipas in meer dan 1.500 accommodaties en tot 500 plaatsen. Boekbaar zijn deze reizen in 20 verschillende landen en 15 talen. WinterTrex verkoopt een totaalpakket bestaande uit accommodatie, skipas, materiaal, lessen en verzekering - deze kunnen direct tijdens het boekingsproces erbij geboekt worden.

Bovendien kun je gebruikmaken van een van de nieuwste technologieën in de online wintersport sector. De eigen ontwikkelde skigebiedconsultant en filtermogelijkheden zoals soort van de accommodatie, geschikt voor families of beginners, wellness, vegetarische gerechten en klantenbeoordeling helpen de perfecte reis te vinden.

Doelgroep

WinterTrex skivakanties zijn gericht op een brede doelgroep; aangepast aan de behoeftes van de klanten, bijvoorbeeld familie, wellness of luxe reizen - zo vindt een ieder de perfecte aanbieding. Van eenvoudige gasthoven of ontbijtpensions, appartementen op basis van logies tot 4- of 5-sterren hotels met halfpension of all inclusive biedt WinterTrex voor elke klant het passende aanbod.

Advertentie
Wintertrex
Waarom Wintertrex?
  • Het grootste internationale aanbod aan accommodaties: meer dan 1.500 accommodaties in tot 500 skioorden wereldwijd
  • Skireizen incl. skipas, Best-Price- & sneeuwgarantie met kortingen tot 60%
  • Gedetailleerde filtermogelijkheden tijdens het zoeken zorgen voor passende aanbiedingen
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annulering tot 6 weken voor reisbegin binnen 5 dagen na de boeking
  • Tot 100% kinderkorting
  • Uitstekende klantenservice

Bekijk het aanbod

Top