Loading...

Netski

De verhuur van ski- & surfmateriaal. Fast & easy. 100% vrij en online. Voor alle mooie ski-ervaringen. Van beginner tot gevorderde, op nieuw of zeer recent materiaal, volwassene of kind. Met allerlei opties die het leven vergemakkelijken, om optimaal te kunnen genieten. Met het gezin of met vrienden.

Bekijk het aanbod

Over Netski

Uiterst eenvoudig: Je kiest een skioord, daarna de data van het verblijf en in een paar klikken heb je het skimateriaal van de beste kwaliteit. Twee voorstellen voor het niveau en het budget, reserveer snel. Verspil geen tijd meer en geniet optimaal van de vakantie en de skipistes!

Je kan tussen twee pakketten kiezen: Netski.plus (de nieuwe producten van dit jaar, super trendy) of Netski.comfort (recent kwaliteitsmateriaal tegen een zachte prijs). Je hoeft alleen nog maar het niveau, beginner of gevorderde, op te geven en klaar is Kees! Je kunt voor jezelf, je vrienden en je gezin reserveren. Met de pakketten Netski.kid of Netski.teen ontvangen kinderen in een paar klikken kampioenwaardig materiaal, met een helm en skischoenen als optie. De ski's of het snowboard staan klaar in de winkel. Let's go.

Met de opties en diensten à la carte van Netski profiteer je optimaal van je wintersportvakantie! Dankzij de optie bewaring hoef je niet iedere avond met het materiaal te slepen, dit wordt in de winkel bewaard. De bezorging is een topservice, waarmee je je ski's kunnen deponeren waar en wanneer je wilt. Netski maakt het je nog gemakkelijker met de fast pass: je hebt voorrang bij het ophalen van het materiaal in de winkel en hoeft dus niet meer op je beurt te wachten. Alle opties van Netski zijn er op gericht om het verblijf in het skioord 100% plezierig te maken!

Meer dan alleen maar een website voor skiverhuur. Een levendige community met wie je bergplezier en sportieve belevenissen, passie, adviezen van experts en mooie ontmoetingen kunt delen. Een wereld vol fun! Je vindt de Netski community op Facebook en Instagram.

Netski is te vinden in de favoriete skioorden, met zo’n 90 winkels in Europa (Frankrijk, Zwitserland, Italië, Andorra, Oostenrijk, Spanje).

Skiverhuur bij Netski is snel en eenvoudig.

Mijn ski- en surfuitrusting verhuur. Snel & gemakkelijk. 100% gratis en online. Voor al mijn geweldige skiverhalen. Van beginner tot gevorderd, op nieuwe of zeer recente uitrusting, volwassene of kind: ik ski zoals ik ben. Met veel opties die mijn leven gemakkelijker maken, om er het beste van te maken. Met familie of vrienden. Mijn reservering sporen, in vertrouwen.

Netski in Google Business Profile
Algemeen 728x90
Advertentie
Netski
Beoordelingen
  • 1 Google reviews 5.0/5

Bekijk het aanbod

Top