Loading...

ChaletsPlus

Luxe, grote comfortabele chalets en appartementen die op de allermooiste plekjes liggen van belangrijke skigebieden in Oostenrijk. Dat is ChaletsPlus! Direct op de piste of vlak daarbij en voorzien van alle gemakken van thuis. De prachtige, authentiek gebouwde vakantiewoningen in het aanbod van ChaletsPlus zijn stuk voor stuk privébezit. Dat betekent een eigen stijl en de daarbij behorende luxe. ChaletsPlus kent de aangeboden huizen door en door: een deel is zelfs in opdracht van ChaletsPlus gebouwd. Alle huizen worden zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. De verhuur loopt exclusief via ChaletsPlus.

Bekijk het aanbod

Over ChaletsPlus

Op de website van ChaletsPlus vind je uitgebreide informatie over de chalets en appartementen. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat: naar Königsleiten, Bramberg, Hochkrimml, Neukirchen am Grossvenediger, Mauterndorf, Wald Im Pinzgau of juist het extra luxe complex Schöneben, het serviceniveau is overal hetzelfde: van hoge kwaliteit en met veel kennis ter plekke. Dat kan, omdat ChaletPlus samenwerkt met de lokale bevolking. Experts uit het gebied, die je vanuit de receptie bij kunnen staan waar nodig. En die er samen met ChaletPlus voor zorgen dat je een onvergetelijke vakantie hebt, van ongekende luxe. Niet voor niets is ChaletPlus dé specialist in Oostenrijk.

ChaletsPlus is gespecialiseerd in het verhuren van chalets & appartementen in Oostenrijk. Aangezien ChaletsPlus zich voornamelijk richt op een aantal specifieke regio's en al méér dan 20 jaar actief is kunnen ze je uitgebreid van persoonlijk advies voorzien, dit maakt ChaletsPlus de Oostenrijk specialist!

Wintersport chalets in Oostenrijk
Advertentie
ChaletsPlus
Beoordelingen
  • 52 Google reviews 4.8/5

Bekijk het aanbod

Top